Vi söker en Electrical Operations Coordinator

Two colleagues drinking coffe at a table

Om oss

W3 Energy har i dag både teknisk och finansiell förvaltning av ca 32 % av Sveriges totala vindkraftskapacitet. Som del i EOS-teamet kommer du ingå i ett mindre team på två personer med sin bas i Umeå som också är vårt huvudkontor. Här hittar du även vårt finance team, DevOps, IT och HR - en bra blandning helt enkelt! Vi har även kontor i Skellefteå och Piteå.

Om jobbet

Som Electrical Operations Coordinator på W3 Energy kommer du få en mycket spännande och varierande roll i företaget. Du är med och säkerställer våra kunder elanläggningars funktion och prestada på ett affärsmässigt sätt. Du är en samordnande resurs för planering av tillsyn, skötsel och underhåll. Vidare genomför du analyser och förbättringsarbeten och kan komma att projektleda på underhåll- och investeringsprojekt i våra kunders anläggningar. Som electrical Operations Coordinator tillsammans med vår Electrical Operations Manager samverkar du och är ett stöd till vår driftavdelning och ni kommer tillsammans att ta fram rutiner och arbetsmetoder för att säkerställa optimal drift och elsäkerheten vid arbete ute i våra kunders anläggningar.

Du ansvarar för att vi lever upp och överstiger kundernas förväntningar på förvaltning av deras tillgångar och att vi tillsammans i företaget levererar enligt uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter

  • Eldriftledare
  • Tillse att planering, beredning, genomförande och uppföljning av att förebyggande underhåll sker i enlighet med lagd plan.
  • I nya projekt medverka som referens och kravställare ur ett underhållsperspektiv som teknisk specialist
  • Inventering av behov och skapade av underlag för reservdelar
  • Göra analyser av tidigare händelser och ta fram bra motåtgärder
  • Arbeta med ständiga förbättringar inom underhållet med att utveckla metoder och rutiner
  • Rapportera och presentera till kund
  • Utveckling av rapporter och rapportmallar

Din bakgrund

Du kan med fördel ha erfarenhet av liknande arbeten och tidigare erfarenheter inom vindkraftsektorn, ställverk och nät är meriterande.

Du som person är driven har ett sinne för ordning och struktur. Vi tror att du besitter en drivkraft av nyfikenhet, utveckling och har en vana av att ta ansvar.

Vi tror att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för modern elkraftsteknik samt förmåga och drivkraft att kunna utveckla verksamheten på affärsmässiga grunder.

Vad vi erbjuder

Vi har en företagskultur som präglas av omtanke för både varandra och för vår miljö. Vår ambition är att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan arbete och privatliv, vi erbjuder därför flextid och möjlighet till att jobba hemifrån en eller ett par dagar i veckan om du behöver det. Vi ger alla anställda friskvårdsbidrag om 5000 kr / år, till det erbjuder vi alla anställda en trygghetspolicy som bland annat innehåller tjänstepension med bevakning via Söderberg & Partner, livförsäkring och privat sjukvårdsförsäkring. Du får arbeta i ett öppet klimat med möjlighet att påverka bolagets utveckling. Vi flyttar snart till nyrenoverade lokaler på Uminova Science Park och vi ser framemot ditt namn på dörren!

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2023-04-15, urval sker löpane
Placeringsort: Företrädesvis Umeå

Frågor om arbetets innehåll?

Kontakta Marcus Königsson, EOM, 070-622 04 09

Övriga frågor?

Kontakta Marika Zakrisson, HR, 0768-16 19 58

Skicka din ansökan till jobb@w3e.se